×
FR
Bij schade: T 050 - 60 01 49 (7 op 7)

Verzekeringen

" Alles wat je verliest, verdubbelt automatisch in waarde "

Een schadeverzekering behoedt u van elk verlies van uw waardevolle bezittingen. Wanneer het nu gaat om een brandverzekering, een autoverzekering of een familiale, wij zorgen er steeds voor dat u de ruimste dekkingen krijgt aan de scherpste prijs. Ook hospitalisatieverzekeringen met een ruime dekking bieden wij nog aan aan betaalbare prijzen.

Bij schade mag u ook steeds rekenen op een vlekkeloze schaderegeling. Wij zijn voor dringende gevallen 7 dagen op 7 bereikbaar. Wij doen er dan ook alles aan om uw schade zo snel mogelijk te recupereren.

" Investeer uw geld in belastingen, die stijgen altijd! "

Veiliger is echter om op tijd te starten met een fiscaal spaarplan. Dit kan onder verschillende vormen en levert je steeds een aantrekkelijk belastingsvoordeel op. Pensioensparen en Individueel leven voor de particulieren, Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) Individuele Pensioentoezegging (IPT) of een groepsverzekering voor zelfstandigen en vennootschappen.

Een fiscale vorm van sparen heeft als grootste voordeel dat u een aanzienlijk stuk van uw investering recupereert van uw belastingen. Daarnaast brengt uw geld uiteraard ook nog eens een interessant rendement op. Wanneer u kiest voor een levensverzekering kiest u voor zekerheid. Wij bieden u de beste gegarandeerde intrestvoeten op de markt. U hoeft zich geen zorgen te maken over beurzen, crisissen, aandelen,... Wij garanderen u op eindvervaldag een aardige som geld los van de economische situatie op dit moment. Voor meer vragen over een dergelijke vorm van sparen kunt u uiteraard steeds bij ons terecht.

VOF verzekeringsburo Jansen (ondernemingsnummer BE 0445.935.724) - FSMA 018074A

Website: Projectweb.be - Assur Mifid gedragsregels - Privacy - Algemene Voorwaarden

Niet gevonden wat u zoekt?

Misschien kan ik u helpen? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top

Voor uw gebruikersgemak op deze site, gelieve een cookie te aanvaarden.